Deriv Отвори сметка - Deriv North Macedonia - Deriv Северна Македонија

Како да отворите трговска сметка во Deriv


Како да отворите трговска сметка


Процесот на отворање сметка во Deriv е едноставен.
  1. Посетете ја веб-локацијата Дерив или кликнете тука за да креирате .
  2. Кликнете на копчето "Креирај бесплатна дено-сметка" или регистрирајте се преку социјална мрежа во страница за регистрација.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Внесете вашата е-пошта, проверете го полето за избор и кликнете на "Креирај демо сметка" копче
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Врската за потврда на е-пошта ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта. Кликнете на "Потврдете ја мојата е-пошта" копче за потврда
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Ќе ви биде прикажан нов екран за да креирате нова демо сметка, внесете ја вашата земја, лозинка a i=13за вашата сметка и кликнете на "Започни со тргување"
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Честитки! Вашата регистрација за демо сметка е завршена!Сега имате 10.000 УСД за тргување со демо сметка.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Ајде да ја поминеме втората опција, ако сакате да тргувате со Реална сметка, кликнете "Додај""" Како да Депонирајте пари во ДеривВашата регистрација за вистинска сметка е завршена копчеДодај сметка" и кликнете " ; полето за избор на Derv, проверете го Условите за користење Прочитајте го Следнои кликнете "Детали за адресата Внесете ја вашата Следно кликнете "Лични детали, Внесете ги Следно, кликнете "валута
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Прво изберете ја вашата " како подолу
Како да отворите трговска сметка во Deriv

Како да отворите трговска сметка во Deriv

Како да отворите трговска сметка во Deriv

Како да отворите трговска сметка во Deriv

Како да отворите трговска сметка во Deriv
Како да отворите трговска сметка во Deriv


Како да се отвори со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб преку Facebook и тоа можете да го направите во само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Фејсбук на страницата за регистрација
Како да отворите трговска сметка во Deriv
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или телефонски број што сте ги користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Најави се“
Како да отворите трговска сметка во Deriv
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Дерив бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите трговска сметка во Deriv
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Deriv.


Како да отворите сметка со Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google, кликнете на соодветното копче на страницата.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Како да се отвори со Apple ID

1. За да се регистрирате со Apple ID, кликнете на соодветното копче на страницата.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите трговска сметка во Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата до вашиот Apple ID.


Најчесто поставувани прашања за сметката


Зошто не можам да креирам сметка?

Во согласност со нашата пракса на Групацијата, ги поставивме следниве критериуми за пријавување клиенти:

Клиентите треба да имаат најмалку 18 години.
Клиентите не можат да бидат жители на Канада, Хонг Конг, Израел, Џерси, Малезија, Малта, Парагвај, ОАЕ, САД или во ограничена земја која е идентификувана од страна на Работната група за финансиска акција (ФАТФ) дека има стратешки недостатоци.

Како можам да ги променам моите лични податоци?

Ако вашата сметка не е автентицирана, може да го промените вашето име, датум на раѓање или државјанство со одење во Поставки Лични детали.

Ако сметката е целосно автентицирана, можете да поднесете билет со барање за саканите промени. Ве молиме прикачете го вашиот доказ за идентитет и адреса.

Како можам да ја сменам валутата на мојата сметка?

Откако ќе направите депозит или ќе создадете сметка DMT5, можете да ја промените вашата валута само со контактирање на Поддршка за корисници.
Thank you for rating.