Deriv Hap llogari - Deriv Albania - Deriv Shqipëria

Si të hapni një llogari tregtare në Deriv


Si të hapni një llogari tregtare


Procesi i hapjes së një llogarie në Deriv është i thjeshtë.
  1. Vizitoni faqen e internetit Deriv ose kliko këtu për të krijuar .
  2. Kliko butonin "Krijo llogari deno falas" ose regjistrohu nëpërmjet një rrjeti social në faqja e regjistrimit.
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Shkruani email-in tuaj, kontrolloni kutinë e kontrollit dhe kliko "Krijo llogari demo" butoni
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Një lidhje konfirmimi me email do të dërgohet në adresën tuaj të emailit. Klikoni "Verifiko emailin tim" butoni për të konfirmuar
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Do t'ju shfaqet një ekran i ri për të krijuar një llogari të re demo, shkruani shtetin, fjalëkalimin a i=13për llogarinë tuaj dhe kliko "Fillo tregtimin"
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Urime! Regjistrimi juaj për Llogarinë Demo ka përfunduar!Tani keni 10,000 USD për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Le të kalojmë në opsionin e dytë, nëse doni të tregtoni me Llogari reale, kliko "Shto""" Si të Depozitoni para në DerivRegjistrimi juaj për llogarinë reale ka përfunduar ButoniShto llogarinë" dhe kliko " ; të Derv, kontrolloni kutinë e zgjedhjes Kushtet e përdorimit Lexoni Tjetërdhe klikoni "Detajet e adresës suaj Futni Tjetër kliko "Detajet personale, Fut Tjetër, klikoni "valutën tuaj
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Fillimisht zgjidhni " si më poshtë
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv

Si të hapni një llogari tregtare në Deriv

Si të hapni një llogari tregtare në Deriv

Si të hapni një llogari tregtare në Deriv

Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv


Si të hapni një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes ueb-it nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin e Facebook në faqen e regjistrimit
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni mbi “Identifikohu”
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Deriv po kërkon qasje në: Emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit tuaj. Kliko Vazhdo...
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Pas kësaj ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Deriv.


Si të hapni një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të hapni me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID.


Pyetjet e shpeshta të llogarisë


Pse nuk mund të krijoj një llogari?

Në përputhje me praktikën tonë të Grupit, ne vendosëm kriteret e mëposhtme për regjistrimet e klientëve:

Klientët duhet të jenë të paktën 18 vjeç.
Klientët nuk mund të jenë rezident në Kanada, Hong Kong, Izrael, Xhersi, Malajzi, Maltë, Paraguaj, Emiratet e Bashkuara Arabe, SHBA ose në një vend të kufizuar i cili është identifikuar nga Task Forca e Veprimit Financiar (FATF) se ka mangësi strategjike.

Si mund t'i ndryshoj të dhënat e mia personale?

Nëse llogaria juaj nuk është vërtetuar, mund të ndryshoni emrin, datën e lindjes ose shtetësinë duke shkuar te Cilësimet Detajet personale.

Nëse llogaria është vërtetuar plotësisht, mund të paraqisni një biletë duke kërkuar ndryshimet e dëshiruara. Ju lutemi bashkëngjitni vërtetimin tuaj të identitetit dhe adresën.

Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë time?

Pasi të keni bërë një depozitë ose të keni krijuar një llogari DMT5, mund të ndryshoni monedhën tuaj vetëm duke kontaktuar Mbështetjen e Klientit.
Thank you for rating.