Përmbledhje e pikave

Shtabi Malajzia, Malta, Paraguaj,
Emiratet e Bashkuara Arabe
Gjetur në 2020
Rregullatorët MFSA, VFSC, LFSA, BFSC
Platformat MT5, DTrader, DBot, SmartTrader
Instrumentet Mbi 100 asete (forex, mallra, aksione dhe indekse sintetike)
Kostot E ulët
Llogaria Demo Në dispozicion
Depozita minimale 5 dollarë
Leva maksimale 1:1000
Komisioni për tregti po
Depozita, Opsionet e tërheqjes Kartat e kreditit/debitit, tela bankare, kuletat elektronike, kriptovalutat
Arsimi Pa mbështetje
Mbështetja e klientit Tregtoni 24/7, edhe në fundjavë


Prezantimi

Deriv është një ndërmjetës i ri i opsioneve binare i lançuar në vitin 2020 nga ekipi që qëndron pas një prej ndërmjetësve binar më të vjetër në industri - Binary.com. (një kompani me përvojë gati 20 vjeçare). Si një ndërmjetës që është i rregulluar në juridiksione të shumta, Deriv është shumë i hapur për statusin e tij ligjor dhe kompanitë që qëndrojnë pas tij.

Deriv.com ofron tregtimin e produkteve të ndryshme financiare, duke përfshirë opsionet forex, spread-et CFD dhe opsionet binare. Fleksibiliteti dhe përvoja e përdoruesit të platformës janë përmirësuar për shkak të integrimit të platformës tregtare MT5. Nuk është sekret që MT5 lejon tregtarët individualë të konfigurojnë platformën sipas preferencave specifike tregtare. Përdoruesit mund të kenë qasje në dritare të shumta tregtare dhe të konfigurojnë grafikët dhe zonat e tregtimit sipas parametrave fleksibël.

Së bashku me platformën më të fundit të tregtimit MT5, Deriv ofron gjithashtu një platformë tregtare të bazuar në ueb të quajtur DTrader, një sistem tregtimi të automatizuar të quajtur DBot dhe një mjet të brendshëm SmartTrader për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

Deriv.com mund të jetë i përshtatshëm për të dy llojet e tregtarëve, ata që preferojnë t'i bazojnë tregtitë e tyre në analizat teknike, si dhe ata që dëshirojnë të përdorin robotë automatikë tregtarë për tregtitë e tyre.

Nëse jeni të njohur me faqet e internetit të tregtimit të opsioneve binare, sigurisht që do t'ju habisë me thellësinë dhe gamën e mjeteve të ofruara për të marrë tregti të informuara dhe të llogaritura mirë. Deriv qëndron me kokë dhe shpatulla mbi ndërmjetësin tuaj binar të përgjithshëm.

Për tregtarët në Bashkimin Evropian, produktet e tyre financiare ofrohen nga Binary Investments (Europe) Ltd, një entitet i regjistruar në Maltë dhe i rregulluar si ofrues i Shërbimeve të Investimeve të Kategorisë 3 nga Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Maltës. Natyrisht, vetëm CFD-të dhe produktet e leveraged spot Forex u ofrohen tregtarëve të BE-së pasi opsionet binare nuk janë të ligjshme në vendet e BE-së.

Jashtë Bashkimit Evropian, opsionet binare ofrohen përmes Binary (SVG) LLC me bazë në St Vincent dhe Grenadines dhe gjithashtu përmes Binary (V) Ltd me bazë në Vanuatu (rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu), përmes Binary (BVI) Ltd. e vendosur në Ishujt e Virgjër Britanikë (të rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare të Ishujve të Virgjër Britanikë) dhe përmes Binary (FX) Ltd, me seli në Labuan, Malajzi dhe i rregulluar nga Autoriteti i Shërbimeve Financiare Labuan.

Deriv nuk pranon tregtarë nga SHBA, Kanada dhe Hong Kong, ose persona nën 18 vjeç.
Rishikimi i DerivA është Deriv i sigurt apo një mashtrim

Deriv.com është një ndërmjetës i besueshëm që është i rregulluar në juridiksione të shumta. Pasi kemi kontrolluar pretendimet e tyre dhe konfirmojmë se ato janë të vërteta, mund të themi se ky ndërmjetës është i licencuar në shumë rajone.

Ai rregullohet nga:

Rishikimi i Deriv
Përveç kësaj, klientët mund të përfitojnë nga mbrojtja e bilancit negativ, kështu që tregtarët nuk humbasin kurrë më shumë se fondet në llogarinë e tyre. Ata do ta rregullojnë bilancin në zero, pa asnjë kosto për ju. Shënim, shuma e mbuluar nga skemat e kompensimit të shërbimeve financiare ndryshon ndërmjet rregullatorëve dhe juridiksioneve.


Si jeni të mbrojtur?

Deriv nuk i përdor paratë tuaja për interesat e tij të biznesit dhe ju lejohet të tërhiqni paratë tuaja në çdo kohë. Të gjitha paratë tuaja ndahen dhe mbahen në institucione financiare të sigurta dhe të licencuara. Në këtë mënyrë, në rastin e pamundur që Deriv të bëhet i falimentuar, të gjitha paratë tuaja do t'ju kthehen sepse nuk bashkohen kurrë me të tyret.Llogaritë

Deriv ka tre lloje llogarish të drejtpërdrejta. Çdo llogari ofron lloje të ndryshme tregtimi, që variojnë nga binarët në CFD.
 • Llogaria financiare (Standard)
 • Llogaria STP financiare
 • Llogari sintetike

Llogaria financiaret (Standard) u ofron tregtarëve të rinj dhe me përvojë aftësinë për të tregtuar mallra, kriptomonedha, kryesore (standarde dhe mikro- lote), dhe çifte të vogla monetare me levë të lartë. Me këtë llogari, tregtarët kanë levë të lartë dhe diferenca të ndryshueshme për fleksibilitet maksimal.

Llogaria
Financiare STP ju lejon të tregtoni çifte monedhash kryesore, të vogla dhe ekzotike me diferenca të ngushta dhe vëllime më të larta tregtare. Është një llogari 100% A Book ku tregtitë e tregtarëve kalohen drejtpërdrejt në treg. Kjo u jep tregtarëve akses të drejtpërdrejtë te ofruesit e likuiditetit Forex. Llogaria

Synthetic është e disponueshme për tregtim 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë. Kjo llogari auditohet për drejtësi nga një palë e tretë e pavarur dhe i lejon tregtarët të tregtojnë kontrata për diferencë (CFD) në indekse sintetike.

LLOJI I LLOGARISË: Sintetike Financiare STP Financiar
LEVA: Deri në 1:1000 Deri në 1:1000 Deri në 1:1000
THIRRJA E MARGJINËS: 100% 150% 150%
NIVELI I NDALIMIT: 50% 75% 75%
ASETET: 10+ 50+ 50+
Depozita minimale - 5 dollarë -
Pozicioni minimal - 0.01 lot -
Përhapet - E rregulluar -

Llogaria demonstruese

Llogaritë demo synojnë t'ju mundësojnë të njiheni me mjetet dhe veçoritë e platformave tona tregtare. Suksesi ose dështimi në tregtimin e simuluar nuk ka asnjë lidhje me rezultatet e mundshme në të ardhmen me ndonjë tregti të drejtpërdrejtë në të cilën mund të zgjidhni të angazhoheni.

Ju mund ta merrni këtë demonstrim falas në çdo lloj platforme që ofron Deriv dhe është e lehtë për të hyrë. Llogaria demo kërkon vetëm emailin tuaj dhe ju do të drejtoheni menjëherë te llogaria demo. Kjo llogari demo ka 10,000 dollarë fonde virtuale me të.


Si të hapni një llogari Demo në Deriv


Krijimi i një llogarie me Deriv është shumë i lehtë dhe i shpejtë. Gjithçka që ju nevojitet është një email pune që është aktiv dhe mund të regjistrohet menjëherë. Nëse keni një llogari Binary.com, mund të përdorni gjithashtu kredencialet e llogarisë suaj Binary.com për t'u identifikuar me Deriv.

Kliko këtu për të hapur formularin e regjistrimit si më poshtë
Rishikimi i Deriv
Pasi të plotësoni emailin tuaj, kliko "Krijo llogari demo", do të shfaqë njoftimin si më poshtë
Rishikimi i Deriv
Tani shkoni te emaili juaj për të verifikuar dhe për të filluar tregtimin

Rishikimi i Deriv

Kur një përdorues regjistrohet në Deriv.com, ju keni mundësinë të tregtoni në platformat tregtare DBot, DTrader ose SmartTrader. Ky është lloji standard i llogarisë i ofruar në Deriv dhe është fleksibël për sa i përket disponueshmërisë së platformave tregtare. Në mënyrë të ngjashme, ekziston një klasë tjetër e llogarive që lidhen me platformën tregtare MetaTrader 5. Tregtarët që dëshirojnë të tregtojnë në platformën MT5 mund të zgjedhin një nga tre llojet e llogarive të disponueshme: 1) Sintetike, 2) Financiare ose 3) STP Financiare.
Si të hapni llogarinë Live në Deriv

Pasi të keni ndjekur të gjithë hapin e hapjes së llogarisë Demo, klikoni "Depozitoni" në kutinë lart djathtas
Rishikimi i Deriv
Klikoni "Krijo llogarinë time reale" butonin, Ai tregon formën si më poshtë. Mund ta hapni llogarinë tuaj në para fiat ose kriptovaluta.
Rishikimi i Deriv
Përdoruesve u kërkohet më pas të dhënat personale, Plotësoni të gjitha të dhënat informacion. Më pas, përdoruesve u kërkohet të pajtohen me disa kushte dhe kushte përpara se ndërmjetësi të fillojë të përpunojë aplikacionin siç tregohet më poshtë:
Rishikimi i Deriv

Për sa kohë zgjat llogaria ime demo?
Nuk skadon për llogarinë Demo, kjo do të thotë se llogaria juaj demo e Deriv do të mbetet atje nëse nuk e mbyllni atëProduktet

Deriv ofron gjithashtu më shumë se 100 aktive të tregtueshme, duke përfshirë forex, indekset e aksioneve, indekset sintetike dhe të gjitha mallrat e njohura.

Opsionet dhe shumëzuesit janë në dispozicion në Deriv.com
 • Tregtimi i opsioneve lejon pagesa nga parashikimi i lëvizjeve të tregut, pa pasur nevojë të blini një aktiv themelor. Tregtoni opsionet dixhitale dhe vështrimet mbi indekset sintetike.
 • Shumëzuesit ju lejojnë të tregtoni me levën ndërsa kufizoni rrezikun negativ për investimin tuaj. Ju mund të maksimizoni fitimin tuaj të mundshëm me disa shumëfisha të çdo lëvizjeje të tregut pa rrezikuar më shumë se investimi juaj fillestar.

Më poshtë është një listë e vetëm disa prej tregjeve të disponueshme për tregtim:
Forex 48 çifte monedhash FX, duke përfshirë diploma, minore dhe ekzotikë AUD/JPY, AUD/USD, GBP/CHF, USD/NOK, AUD/SGD,
CHF/JPY, etj
Indekset sintetike Bazuar në një gjenerator të sigurt të rastësishëm, indekset sintetike përsërisin kushtet e tregut të botës reale dhe janë të disponueshëm 24/7 duke ofruar paqëndrueshmëri të qëndrueshme Indeksi i paqëndrueshmërisë 10 (1s), Indeksi i bumit 1000, Indeksi i hapit, Indeksi i thyerjes së intervalit 100, indeksi i thyerjes së intervalit 200, etj.
Indekset e aksioneve Spekuloni mbi lëvizjet e çmimeve në indekset më të mëdha të aksioneve në SHBA, aziatikë dhe evropianë Indeksi Gjerman, Indeksi i SHBA-së, Indeksi Teknik i SHBA-së, Indeksi Australian, Indeksi i Mbretërisë së Bashkuar, etj.
Mallrat Metalet e çmuara, si ari dhe argjendi, plus energji si nafta janë në dispozicion Ar/USD, Palladium/USD, Argjend/USD, Vaj/USD, Platinum/USD, etj.

Disi, mbani mend se instrumente të ndryshme ofron shërbime të ndryshme. Në këtë rast, duhet të siguroheni që strategjia juaj të jetë e përshtatshme për instrumentin që keni zgjedhur.

* Detajet në lidhje me asetet në dispozicion janë marrë nga faqja e internetit e Deriv dhe janë të sakta në kohën e këtij shqyrtimi.
Platformat e Tregtisë

Deriv ka 4 lloje të platformave tregtare që janë përmirësuar nga kompania për një përvojë më të mirë tregtare.

Platformat e tregtimit të Deriv:

 • DTregtar
 • DBot
 • DMT5
 • SmartTrader

Një nga veçoritë emocionuese të tregtimit me Deriv.com është disponueshmëria dhe fleksibiliteti i përdorimit të një sërë platformash tregtare, për t'iu përshtatur preferencave dhe nevojave individuale. Këto platforma diskutohen shkurtimisht më poshtë.

DTrader

DTrader është një platformë tregtare e bazuar në ueb që lejon tregtimin e mbi 50 aktiveve financiare, duke përfshirë opsionet dixhitale, të shumëfishta dhe të rishikimit të Forex, mallrave, indekseve sintetike dhe indekseve të aksioneve. Kjo platformë e avancuar tregtare ofron tre lloje të ndryshme kontratash, të cilat janë Shifra, Ngritje/Downsime dhe Ngritje/ulje. Aftësia për grafikim të kësaj platforme është e avancuar dhe ka tregues të mirë teknikë. Mund ta personalizoni sipas preferencës tuaj. Opsioni i kohëzgjatjes është shumë fleksibël që funksionon nga 1 sekondë deri në 365 ditë / 1 vit.

Është një platformë e fuqishme, por miqësore për përdoruesit, një aksion minimal prej 0,35 dollarësh dhe një pagesë e mundshme gjithashtu kalon 200%.
Rishikimi i Deriv

Si të bëni një tregti në DTrader

 1. Zgjidhni një aktiv
 2. Monitoroni grafikun
 3. Vendosni një tregtiDBot

DBot është një sistem tregtimi automatik i bazuar në ueb që lejon tregtimin në opsione dixhitale, Automatizoni idetë tuaja tregtare pa shkruar kodin Tregtarët mund ta programojnë robotin tregtar sipas preferencave të tyre individuale. Nën menunë e bllokut, tregtarët kanë mundësinë të zgjedhin blloqet e dëshiruara për tregtim.

Ka 3 strategji të para-ndërtuara, mbi 50 asete për të çliruar robotin tuaj dhe ka kosto zero për t'u ndërtuar. Përdorni mjetet e analizës, treguesit dhe logjikën e zgjuar si fitimi dhe ndalimi i humbjes për të maksimizuar fitimet tuaja dhe për të kufizuar humbjet.

DBot është i lehtë për t'u përdorur dhe shumë i përshtatshëm. Ai gjithashtu ka një gjurmues që ju njofton se si po performon roboti juaj me çdo tregti të ekzekutuar. Këto njoftime dërgohen përmes Telegramit. Ju mund të ndërtoni robotin tuaj tregtar shpejt dhe lehtë.
Rishikimi i Deriv

Si të ndërtoni
Ndërtoni një robot tregtartë DBot?

a Ndërtoni një robot tregtar në 5 hapa të thjeshtë

1. Zgjidhni aktivin tuaj
Rishikimi i Deriv
2. Vendosni kushtet e blerjes
Rishikimi i Deriv
3. Vendosni kushtet e rinisjes
Rishikimi i Deriv
4. Drejto bot
Rishikimi i Deriv
5. Kontrollo fitimin
Rishikimi i DerivDMT5

DMT5 (bazuar në MetaTrader 5) është një nga platformat më tregtare në vitet e fundit. MT5 është një platformë tregtare e palëve të treta që ka mbi 70 aktive me një levë maksimale prej 1:1000. Maksimumi i lotit është 30 dhe aftësia e grafikimit të kësaj platforme është e avancuar dhe profesionale

Deriv e sjell përvojën MT5 në një nivel superior si për tregtarët e rinj ashtu edhe për ata me përvojë në platformën tonë, me akses ekskluziv në llojet inovative të tregtisë.Mund ta përdorni DMT5 në celularSmartTrader Platforma SmartTrader është ndërtuar nga Deriv.com dhe preferohet për shkak të përvojës së besueshme të përdoruesit dhe lehtësisë së kryerjes së biznesit të tregtimit. SmartTrader është gjithashtu një platformë për tregtimin e opsioneve dixhitale. Avantazhi është këtu se ju merrni më shumë funksione dhe opsione për hapjen e një tregtie. Maska e porosisë është drejtpërdrejt para jush dhe ju jep ekzekutimin më të mirë. .
Rishikimi i Deriv

Rishikimi i Deriv
Rishikimi i Deriv
Si të bëni një tregti në SmartTrader

1. Zgjidhni atë aktiv ose treg që dëshironi të tregtoni.
Rishikimi i Deriv
2. Zgjidhni llojin tuaj të tregtisë
Rishikimi i Deriv
3. Zgjidhni kohën ose kohëzgjatjen e skadimit.
Rishikimi i Deriv
4. Parashikoni drejtimin dhe blerjen
Rishikimi i Deriv


Cila platformë tregtare është më e mirë për ju?

Shumica e tregtarëve me përvojë do t'ju thonë se gjithçka që duan vërtet nga një platformë tregtare është diçka që është e besueshme dhe e lehtë për t'u përdorur, intuitive dhe nuk përplaset. Çdo platformë është unike dhe ka të mirat dhe të këqijat e veta, prandaj është më mirë të kuptoni se çfarë dëshironi në një llogari Forex dhe platformë përpara se të filloni.Depozitat dhe Tërheqjet

Deriv u ofron klientëve të tij disa opsione mënyrash pagese për t'i përdorur në depozitimin dhe tërheqjen e fondeve si më poshtë:

 • Kartat e kreditit/debitit
 • Teli bankar
 • Kuletat elektronike
 • Kriptovalutat.

Procesi i pagesës në tregti është shumë i rëndësishëm për çdo tregtar. Kjo ka kuptim të plotë për faktin se tregtimi përfshin dhe rrotullohet në aksione dhe asete mënjanë parash, etj. Deriv u sigurua që klientët e tyre të mos kenë asnjë sherr dhe të kenë shumë opsione në përpunimin e pagesave të tyre. Metodat e pagesës përfshijnë tela bankare, karta krediti/debiti, kuleta elektronike dhe kriptovaluta.Cila është shuma minimale e depozitës/tërheqjes në Deriv?

Ngjashëm me Binary.com, depozita minimale për tregtimin real në Deriv.com është 10 dollarë vetëm për pagesat me kartë debiti/kredi , ndërsa 5 dollarë për kuletat elektronike. Në mënyrë të ngjashme, një depozitë minimale për transfertë bankare mund të variojë nga 5 deri në 500 dollarë, në varësi të metodës specifike. Megjithatë, nuk ka asnjë depozitë minimale për mënyrën e pagesës së kriptomonedhave.

Këtu janë detaje të mëtejshme rreth përdorimit të telit bankar si një mënyrë pagese:

METODA: TRANSFERTE BANKARE PAYTRUST HELP2PAY DRAGON PHOENIX ZINGPAY dragonpay Nganluong
MIN. - MAX. DEPOZIT 500 – 100 000 25 – 10,000 5 – 10,000 10 – 10,000 10 – 10,000 50-4500 10-4000
MIN. - MAX. TERHEQJA 500 – 100 000 N/A 5 – 10,000 10 – 10,000 10 – 10,000 55-2500 10-4000
MONEDHA USD EUR GBP AUD USD USD USD EUR GBP AUD USD EUR GBP AUD USD USD

Për kartat e debitit/kreditit:

METODA: VIZA MASTERCARD MAESTRO Diners Club International
MIN. - MAX. DEPOZIT 10 – 10,000 10 – 10,000 10 – 10,000 10 – 10,000
MIN. - MAX. TERHEQJA 10 – 10,000 10 – 10,000 10 – 10,000 10 – 10,000
MONEDHA USD GBP EUR AUD USD GBP EUR AUD USD GBP EUR AUD USD GBP EUR AUD

Shënim: Tërheqjet nga Mastercard dhe Maestro me Deriv ofrohen vetëm për klientët në Mbretërinë e Bashkuar.

Për kuletat elektronike

METODA: FASAPAY PARA PERFEKTE SKRILL NETELLER WEBMONEY QIWI Karta PAYSAFE STICPAY
MIN. - MAX.

DEPOZIT

5 – 10,000 5 – 10,000 10 – 10,000 5 – 10,000 5 – 10,000 5 – 200 (USD)

5 – 150 (EUR)

5 – 1000 5 – 10,000
MIN. - MAX.

TERHEQJA

5 – 10,000 5 – 10,000 5 – 10,000 5 – 10,000 5 – 10,000 5 - 180 (USD)

5 – 150 (EUR)

5 - 750 5 – 10,000
MONEDHA USD USD EUR USD GBP EUR AUD USD GBP EUR AUD USD EUR USD EUR USD GBP EUR AUD USD GBP EUR

Për kriptovalutat:

METODA: BITKOIN ETHEREUM LITECOIN LIDHJE
MIN. DEPOZIT Asnjë minimum Asnjë minimum Asnjë minimum Asnjë minimum
MIN. TERHEQJA 0,0028 0,024 0.12 25
MONEDHA BTC ETH LTC UST

Shënim: shuma minimale për tërheqje duke përdorur kriptomonedha do të ndryshojë në varësi të kurseve më të fundit të këmbimit dhe shifrat e paraqitura më sipër janë rrumbullakosur.


Sa kohë zgjat një depozitë/tërheqje?

Të gjitha depozitat dhe tërheqjet tuaja zakonisht përpunohen brenda një dite pune, megjithatë, varet ende nga kanali i pagesës që keni zgjedhur të përdorni.

Metoda e pagesës: Teli bankar Kartat e kreditit/debitit Kuletat elektronike Kriptovalutat
Koha e përpunimit të depozitave I menjëhershëm, 1 ditë pune E menjëhershme E menjëhershme 3 konfirmime blockchain
Koha e përpunimit të tërheqjes 1-3 dite pune 1 dite pune 1 dite pune 1 ditë pune + 3 konfirmime blockchain
Tarifat e depozitave/tërheqjes?

Për të gjitha mënyrat e pagesës më sipër,tarifat varen nga lloji i mënyrës së zgjedhur të pagesës. Banka juaj mund të kërkojë një tarifë për shërbimin e transferimit të parave.

Komisionet dhe tarifat

Depozita minimale për tregtarët e Deriv është 5 €/£/$. Megjithatë, shuma e depozitës varet nga lloji i mënyrës së pagesës që dëshironi të përdorni. Gjithashtu, Deriv ngarkon një tarifë pasiviteti, Kur asnjë aktivitet nuk ka ndodhur në llogarinë(at) tuaj për një periudhë prej 12 muajsh ose më shumë, llogaria(at) tuaja do të konsiderohen joaktive . Megjithatë, kjo tarifë pasiviteti nuk zbatohet nëse klienti është nën vetëpërjashtim (zgjedhja e tyre ose si vendim i Kompanisë).

 • Depozita minimale është 5 €/£/$
 • Komisionet e tregtimit duke filluar nga 0,015% për FX CFD
 • Ngarkoni tarifën e pasivitetit pas 12 muajsh (25$ tarifë)Bonuset dhe promovimet

Në kohën e këtij shqyrtimi të Deriv, ata nuk ofruan ndonjë bonus apo promovim. Por kjo mund të ndryshojë me kalimin e kohës.
Mbështetja e klientit

Mbështetje dhe shërbime:

 • Mbështetje profesionale për klientët
 • Operacionet: ditëve të javës 24 orë / fundjavës 8:00 - 17:00 (GMT +8)
 • Telefoni: +44 1942 316229.
 • Email: [email protected].
 • FAQ/Qendra e ndihmës

Për pyetje dhe pyetje më specifike në lidhje me platformën tregtare ose vetë tregtimin, klientët kanë mundësinë të kontaktojnë me stafin mbështetës të Deriv përmes bisedës live. U lidha me agjentin kaq lehtë, ata përgjigjen mjaft shpejt.
Rishikimi i Deriv

Nëse nuk jeni me nxitim për të marrë përgjigjen e pyetjeve tuaja, mund t'i shkruani stafit mbështetës të firmës në [email protected].


Mund të prisni profesionistë të kualifikuar. agjentët e mbështetjes së klientit të gatshëm për t'ju ndihmuar me Deriv. Telefoni i mbështetjes së klientit (tavolina e ndihmës ndërkombëtare)

Nën skedën "burim", do të gjeni faqen "Si mund të ndihmojmë", e cila përfshin të gjitha FAQ-të që kanë të bëjnë me Deriv.com dhe shërbimet e tregtimit të ofruara nga platforma. Të gjitha pyetjet e zakonshme, duke filluar nga informacioni shumë bazë deri te gjërat shumë teknike, janë përgjigjur në mënyrë adekuate këtu. Në mënyrë të ngjashme, përgjigjet për pyetje të ndryshme të zakonshme janë të disponueshme në faqen "Llogaria", e cila mund të aksesohet nga faqja "Ndihma".

Rishikimi i DerivEdukimi Kërkimor

Në kohën e këtij rishikimi të Deriv, ata nuk ofruan asnjë burim arsimor në faqen e tyre.konkluzioni

Deriv është një version i ri dhe i riemërtuar i platformës Binary Trading që ekziston prej 20 vjetësh.

Deriv është një ndërmjetës i rregulluar që ndjek procedurat standarde të funksionimit dhe ofron një platformë tregtare të lundrueshme. Uebi dhe platforma e tregtimit celular i lejon tregtarët të shijojnë përvojën e pandërprerë të tregtimit. Platformat janë të thjeshta, miqësore për përdoruesit, por konkurruese.

Ai ofron mundësinë për të tregtuar dhe zgjedhur mbi 100 aktive që përfshijnë Forex, aksione, mallra dhe indekse. Gjithashtu, ai ofron një pjesë të mirë të opsioneve binare. Leva e këtij ndërmjetësi është bujare e cila është deri në 1:1000.

Në dispozicion analiza e tregut, mbështetja teknike, mjetet e tregtimit dhe zona e personalizueshme e robotëve. Tregtarët me çdo nivel përvoje mund të përfitojnë nga përhapja e ngushtë dhe tarifat e ulëta dhe platforma super e shpejtë për të eksploruar tregun.

Ekipi mbështetës i Deriv është i disponueshëm 24/7 - edhe gjatë fundjavave. Ata janë miqësorë dhe të lehtë për t'u lidhur me agjentin.

Bazuar në informacionin e dhënë më lart, mund të thuhet me siguri se Deriv.com ka të gjithë përbërësit thelbësorë për ta bërë atë një nga platformat më të dëshirueshme tregtare si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët profesionistë.

Megjithatë, do të ishim të lumtur të dinim mendimin tuaj personal për Deriv, mund të ndani përvojën tuaj në zonën e komenteve më poshtë ose të na kërkoni disa informacione shtesë nëse kërkohet.

Thank you for rating.