Често поставувани прашања (ЧПП) на сметката, верификација. Депозит/повлекување, тргување со Derive
Упатства

Често поставувани прашања (ЧПП) на сметката, верификација. Депозит/повлекување, тргување со Derive

Сметка Зошто не можам да креирам сметка? Во согласност со нашата пракса на Групацијата, ги поставивме следниве критериуми за пријавување на клиенти: Клиентите тре...